banner-beweegzorg

Over Beweegzorg Capelle

Beweegzorg Capelle is een samenwerkingsverband van vier Capelse praktijken voor fysiotherapie, met 20 ervaren fysiotherapeuten gespecialiseerd in 8 specialisaties van fysiotherapie. U kunt bij Beweegzorg Capelle rekenen op een aanbod dat aansluit op uw vraag. Hebt u bijvoorbeeld een klacht waar een collega-fysiotherapeut meer ervaring mee heeft, dan bent u zó doorverwezen.

 

Specialisaties binnen Beweegzorg Capelle

Behalve voor algemene fysiotherapie kunt u binnen Beweegzorg Capelle terecht voor:

  • Kinderfysiotherapie
  • Fysiotherapie voor ouderen
  • Sportfysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Oncologisch fysiotherapie
  • Bekkenfysiotherapie
  • Oedeemtherapie

 

Thuis in Capelle

Beweegzorg Capelle is thuis in Capelle. We weten wat hier speelt en zorgen ervoor goed op de hoogte te zijn van plaatselijke veranderingen en regelgeving. We nemen natuurlijk deel aan alle belangrijke overleggen, bijvoorbeeld met Capelse huisartsen, met de organisaties voor ouderenzorg en met verpleeghuizen. Ook met onderwijsinstellingen onderhouden we goede banden, net als met de gemeente, het ziekenhuis en maatschappelijke instellingen.

 

Capellenaren in beweging houden

We oefenen niet alleen ons vak uit, we spelen ook in op veranderingen in de zorg. Zo hebben we al programma’s ontwikkeld om te voorkomen dat ouderen vallen, organiseren wandelgroepen voor CVA-patiënten en beweegprogramma’s voor volwassenen en kinderen met overgewicht. Ons doel is Capellenaren ook in de toekomst op een plezierige manier in beweging te laten blijven.

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken met een van de fysiotherapeuten van Beweegzorg Capelle? Maak een afspraak met een fysiotherapeut van Beweegzorg Capelle op www.BeweegzorgCapelle.nl.

 

Show Buttons
Hide Buttons