Florentine-vd-BergFlorentine van Vugt-van den Berg

Fysiotherapeute, Manueel therapeute en Oedeem therapeute

Aangezien Florentine zich graag bezighoudt met sporten en bewegen heeft zij aan het begin van haar studietijd gekozen voor een opleiding dat hiermee verband houdt, namelijk fysiotherapie. Nadat Florentine na enige tijd als fysiotherapeute werkzaam is geweest, voelde zij de behoefte naar een specialisatie steeds verder toenemen, waarna Florentine heeft besloten zich extra te gaan toeleggen op manuele therapie.

Het feit dat Florentine zowel fysio- als manueel therapeute was gaf haar nog niet de volledige voldoening waarnaar zij op zoek is in haar werk. Gecombineerd met haar toegenomen verlangen om ook wat te kunnen betekenen voor mensen met oncologische klachten, heeft zij zich vervolgens toegelegd op de oedeem therapie, met als resultaat dat Florentine zich nu ook oedeem therapeute mag noemen. De fysieke en mentale ondersteuning die zij deze specifieke groep cliënten, die zich vaak door een moeilijke fase van hun leven bevinden, kan bieden geeft Florentine de meeste voldoening.

Op dit moment is Florentine, naast haar alledaagse werkzaamheden, samen met collega Chantal druk bezig om het netwerk om deze doelgroep nog verder te kunnen helpen verder uit te breiden.

In haar vrije tijd is Florentine graag aan het sporten, zoals wielrennen, skaten, hardlopen en het volgen van sportlessen in de sportschool. Bovendien vindt zij het erg leuk om nieuwe steden te ontdekken en trekt zij graag de wereld over.

BIG-registernummer: 19065567804 

Show Buttons
Hide Buttons