Oefenzaal foto 1oefenzaal foto 3oefenzaal foto 2

Wij bieden u vanaf nu: “FysioFitness“

U kent het verhaal vast wel: “Ik wil graag wat doen maar weet niet zo goed hoe of wat.” Of “Naar het fitnesscentrum wil ik wel maar ik mis begeleiding en ik wil graag wat meer aandacht want……….enz”

Wat is FysioFitness?

FysioFitness is bewegen/trainen onder begeleiding van een specialist in bewegen. U stelt doelen, wij verzorgen het beweegprogramma.

Voor wie is FysioFitness bedoeld?

FysioFitness is bedoeld voor een ieder die graag wil bewegen/trainen met of zonder beperking. Dit kan bijvoorbeeld zijn: Werken aan de totale fitheid, trainen/bewegen met een specifieke doelstelling, gewoon als ontspanning of als vervolg van een revalidatietraject enz.

Waarom FysioFitness?

FysioFitness wordt verzorgd in groepen van maximaal 8 personen. Deze groepen staan altijd onder begeleiding van een fysiotherapeut. Waardoor optimale en deskundige begeleiding is gegarandeerd.

Tevens beweegt/traint u iedere week in dezelfde groep. De sociale context neemt toe en een veilige omgeving wordt gecreëerd.

Bewegen/trainen zorgt bijvoorbeeld voor:

Een verbeterende conditie, toename van kracht, stressreductie, ontspanning, een lagere bloeddruk, totale fitheid en nog veel meer.

Spelregels

U traint een uur lang (1x of 2x p/week) onder begeleiding van een fysiotherapeut. Wanneer u kiest voor een bepaalde tijd in ons rooster zal dit uw vaste groep worden. Er kan dus niet vrijblijvend getraind worden. Dit om optimale begeleiding te kunnen garanderen.

Om fit te worden of resultaat te zien heeft het lichaam minimaal drie maanden nodig om zich aan te passen aan de lichamelijke activiteit. Vandaar dat er bij inschrijving een abonnement van minimaal 3 maanden word afgesloten. Na drie maanden wordt het abonnement iedere maand stilzwijgend voor één maand verlengd.

Lessen welke worden gemist, kunnen ten alle tijden worden ingehaald. Hier moet wel een afspraak voor worden gemaakt.

Bij inschrijving wordt er een afspraak gemaakt voor een intake. Tijdens deze intake worden persoonlijke doelstellingen geformuleerd. Er word een conditie- en een krachttest afgenomen. Waarna een passend schema voor u gemaakt zal worden.

Inspanningsverklaring

Om een stok achter de deur te houden tekent u en de begeleidend fysiotherapeut een inspanningsovereenkomst. Hiermee voorkomt u dat u niet snel zal opgeven. De fysiotherapeut tekent voor maximale inspanning en begeleiding.

Inschrijven

Inschrijven kan door middel van het inschrijfformulier, in te leveren bij één van de fysiotherapeuten. Belangrijk om te weten is dat wanneer er een groep uit acht personen bestaat, deze groep vol is. Bij een volle groep wordt er met een wachtlijst gewerkt in volgorde van aanmelding.

Ons motto is: ” Bewegen zorgt voor meer!”

Show Buttons
Hide Buttons