Maurice-de-GrootMaurice de Groot

Fysiotherapeut en manueeltherapeut met specifieke aandacht voor duizeligheid, sport- en knierevalidatie

Al op 16 jarige leeftijd vertrok Maurice naar Zeeland voor de opleiding CIOS te Goes. Ondanks de ontzettend leuke opleiding miste hij iets om uiteindelijk in het werkveld mee aan de slag te gaan. Hierop volgde het besluit om aan de Hogeschool Rotterdam Fysiotherapie te gaan studeren. “Vooral in de stageperiode groeide mijn enthousiasme voor dit vak meer en meer”.

Het ondernemerschap zit Maurice in zijn bloed en hij heeft dan ook altijd geweten: “Ooit heb ik mijn eigen praktijk voor fysiotherapie”. Nog geen twee jaar na zijn afstuderen kwam de kans om samen met Chantal deze ambitie te verwezenlijken.

Ondanks de ontzettende groei van Fysiotherapie Schenkel besloot Maurice dat ook zijn vakinhoudelijk ontwikkeling door moest blijven gaan en startte in 2009 de studie Master in de Fysio- en manuele therapie aan de Transfergroep Rotterdam en heeft ook deze inmiddels afgerond. Daarnaast heeft hij nog verschillende verdiepende cursussen gevolgd in de richting van duizeligheid, sport-, en knierevalidatie.

Maurice zijn hart ligt, en daar komt zijn CIOS opleiding weer bij kijken, bij de sportende mens. Hij is ontzettend bevlogen en creatief in het zo sport specifiek mogelijk benaderen van de revalidatie van de (top)sporters. Met name in de knierevalidatie kan je zeggen dat hij een specialist is.

Maurice is getrouwd met Mélanie en samen hebben zij twee dochters en de derde dochter(!) is op komst. Naast zijn werk voetbalt hij graag zelf ook. Maurice is al vanaf 16e jarige leeftijd actief in diverse 1e elftallen en niveaus. Daardoor weet hij als geen ander wat er nodig is om de top te halen en te behouden.

 BIG-registratienummer: 29064276604 

Show Buttons
Hide Buttons