Visie:

Fysiotherapie Schenkel staat voor een huiselijke sfeer in combinatie met een professionele houding naar zowel de patiëntenpopulatie als ook naar de verwijzers en de zorgverzekeraars. Verder straalt de praktijk een sportiviteit uit, welke naar de buitenwereld

uitgedragen wordt door het aanwezig zijn van een ruime oefenzaal waar op verschillende niveaus oefeningen kunnen worden gedaan. Door een professionele, maar cliëntgerichte benadering willen wij een breed publiek trekken. De medewerkers zijn breed geschoold en de praktijk ingericht om een breed publiek te kunnen voorzien van de juiste paramedische hulp. Door deze zelfde professionele benadering, willen wij goede contacten onderhouden met specialisten uit de 1e, 2e en 3e lijnsgezondheidszorg. Door onderlinge afspraken te maken met deze specialisten, een optimale samenwerking in het voordeel van onze cliënten.

Missie:

Fysiotherapie Schenkel is een praktijk welke staat voor doelgerichtheid, kwaliteit, passie voor het vak en een huiselijke sfeer waarin u centraal staat. Verder is het van belang dat de behandelduur kort wordt gehouden, om zo de behandelgemiddelden laag te houden.

Door middel van het patiëntenvolgsysteem Fysioroadmap te gebruiken zo transparant mogelijk te handelen.

Algemene Voorwaarden

Tarieven

Kwaliteit

Zorgverzekering

Show Buttons
Hide Buttons