Raoull-hoogendijkRaoull Hoogendijk

Fysiotherapeut, MSc sportfysiotherapeut

Het integreren van de wetenschap met de klinische praktijk is voor Raoull een van de uitdagingen van het vak. Raoull streeft hiernaar in zijn behandeling met respect voor de individuele diversiteit van de client. “Iedereen is anders en heeft zijn persoonlijke doelen en behoeftes. Een behandeling op maat waar recente wetenschappelijke inzichten worden geintegreerd, geeft mij veel voldoening als behandelaar”

Na de afronding van zijn studie als bewegingsagoog is Raoull fysiotherapie gaan studeren aan de Hogeschool van Utrecht. Hieropvolgend is hij verder gegaan met zijn MSc sportfysiotherapie aan de SOMT te Amersfoort. Begin oktober 2015 is hij afgestudeerd op het onderwerp “Return to play after adductor related groin pain” waar hij een systematische review over schreef. Saillant detail is dat hij zijn opleiding cum laude heeft afgerond.

Hij integreert zijn kennis onder andere in het Sportmedisch netwerk Capelle waar hij nauw samenwerkt met (sport)fysiotherapeuten en een sportarts. “Sport en beweging is een rode draad door mijn leven. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen en te houden.”

Naast zijn werkzaamheden in de praktijk is Raoull werkzaam bij het Nederlands Paramedisch Instituut waar hij zich bezig houdt met het ontwikkelen en organiseren van scholing. Zijn vrije uren besteedt hij aan hardlopen, het liefst op onverharde paden in zowel binnen- als buitenland.

Motto:
Iedereen verdient een behandeling op maat.

BIG-registratienummer: 39033919704

Show Buttons
Hide Buttons